Artikels over "mond-kaak-en-aangezichtschirurgie"

Schisisoperatie op latere leeftijd: Steven getuigt

Oktober 2019

Steven, die geboren werd met schisis, liep tegen de veertig aan toen hij alsnog besloot zijn verhemelte, kaak en tanden te laten corrigeren. 'Een heel avontuur, maar vandaag ben ik er blij mee.'

Aangeboren schedelafwijkingen: 'We laten de ouders niet wachten'

Oktober 2019

Kindjes met craniosynostose worden geboren met een schedel met een afwijkende vorm. 'Dat is schrikken, maar gelukkig kunnen we er bijna altijd iets aan doen', zegt neurochirurg dr. Mania De Praeter.

Prof. dr. Nasser Nadjmi over schisis

Oktober 2019

Schisis, de medische benaming van een gespleten lip, kaak en verhemelte, is vandaag perfect te behandelen. ‘Meestal zijn we al voor de leeftijd van zes jaar klaar met de belangrijkste operaties’, zegt prof. dr. Nasser Nadjmi, diensthoofd mond-, kaak- en aangezichtschirurgie.

Dienst mond-, kaak- en aangezichtschirurgie (MKA)

Oktober 2019

De dienst MKA, die onder leiding staat van prof. dr. Nasser Nadjmi, biedt uiteenlopende behandelingen aan in het aangezicht, de schedel en het hoofd-halsgebied.

 

Reconstructie na mondkanker: 'Een mooi resultaat is voor ons een erezaak'

Oktober 2019

Kanker in de mond is een hard verdict. Maar dankzij 3D-technologie en verfijnde operatietechnieken hebben ook patiënten met een gevorderde tumor een goede kans op genezing én een normaal leven achteraf.

 

Operatie aan gespleten lip al gepland voor de geboorte

April 2018

Dat hij geboren werd met een gespleten lip, kan je aan het lachende gezichtje van de kleine Jules nauwelijks nog zien. ‘Dr. Nadjmi heeft Jules niet alleen geopereerd, maar heeft ons de hele tijd ook geweldig goed begeleid’, vertelt mama Heleen.